Wat is Nederland toch een vervelend suf land


Kijken jullie ook allemaal naar de Belgische TV? Ik wel. Al dagen. Ik ben totaal afgeknapt op de NL TV. Wat een treurig land zijn we toch. We hebben een handelsoverschot van tientallen miljarden euro. Ook ondertussen een begrotingsoverschot. Toch moet op last van de neo progressief liberale hoofdstroom in dit land de Publieke omroep 62 miljoen € bezuinigen.

Gevolg…de Nederlandse voetballiefhebber wordt overladen met verschrikkelijke reclame van gokspelen (hoe verzin je het) en van een vadsige niet leuke Amsterdammer die iets doet voor een brillenzaak, waar ik niets van snap.

Dus kijk ik naar Belgie Een. Zonder reclame. Daar zien we ook nog eens Imke Courtois met haar zoetgevooisde stem, bescheidenheid en prettige fysionomie, al zijn haar benen wat te iel. Gisteren hoorde ik positieve reacties over haar toen ze was uitgenodigd bij de NL TV. Nu zit ze weer op Belgie.

Dus ….overschakelen naar Belgie!

Voor de voetballiefhebbers….delen mag deze keer.

Over renescheffer

Twitteraar, blogger, Italie, Spanje, Vitesse, FC Wageningen, columnist, Vkblog. Zeister Magazine, Male model, PvdA, voetbal, reizen, ambtenaar, eten, politiek, Zeist.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s