Een goed kantoorjaar 2020!


Wat wens je mensen die je vaak alleen maar vaag kent en waarmee je verder geen hele persoonlijke band hebt, zoals bijvoorbeeld op Linkedin?

Het enige gemeenschappelijke is vaak het kantoor of de werksoort of een combinatie ervan. Het functioneren op kantoor bepaalt echter wel voor een groot deel je welbevinden en daardoor ook je gezondheid en geluk.

Plezierig kunnen functioneren op kantoor is ook een kunde (je hebt er hard voor moeten werken), een talent (ik heb dat) of een uitdaging (het lukt je bijna nooit).

Een plezierig functioneren op kantoor houdt ook in het herkennen van de momenten dat je even niet op kantoor moet zijn of even zoek bent, elders, bij een congres, thuis, een expertmeeting of ergens in het veld, nuttig in de samenleving.

Het vergt vaardigheid in het omzeilen van beknellende systemen en jeukwoorden, dan wel managementstaal 2017.

Dat plezier en die vaardigheden wens ik u allen toe.

Dus zo raar is het niet beste Linkedin vrienden en Twitter meelezers. Zonder terughoudendheid, cynisme of wat dan ook wens ik u allen een heel goed kantoorjaar 2020!

….en dan komt vaak de rest ook vaak wel goed.

Over renescheffer

Twitteraar, blogger, Italie, Spanje, Vitesse, FC Wageningen, columnist, Vkblog. Zeister Magazine, Male model, PvdA, voetbal, reizen, ambtenaar, eten, politiek, Zeist.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .